![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Абе, хора, ма вие съвсем изперкахте бе...
Аз мисля, че Сеп е най-прав...все пак да започнем малко по-отдалеч... Вчера в Сблъсък темата беше: Мит ли е интелигентността на Българите... Аз лично мисля, че е за да се убедите, за това е достатъчно да отидете в едно средно-статистическо училище и да видите що за лумпени и изроди се развиват там, за да не са ви нужни повече доказателства...и все пак ако ви е малко, разходете се вечер в квартала си и ще видите, че по улиците в България много често се разхождат индивиди в човешки облик, но с животинско излъчване, самосъзнание и най-вече – ИНТЕЛЕКТ. Та за тази мацка, не знам колко от вас са ходили някога извън чужбина, но съм сигурен, че тези които са го правили, едва ли са били подковани с хиляди факти и знания за държавата в която са били, и в това няма нищо лошо. Ами същото е и с нея, вярно, че има адски много и тъпи грешки, ма вие мислите ли, че някой друг освен Българин би ги забелязал...ми сметнете, че разликата между Манхатън и България сигурно е квато е разликата между София и някое Бангладешко село...айде сега си представете, че сте в Бангладешкото село, адска мизерия е, прекарвате известно време там, забавлявате се или квото там искате правите, но някак си нямате време да учите историята на това село и се сдобивате с тая информация от адски зле говорещите там местни...я сте разбрали нещо я не. Та какво правите после идвате си в БГ и искате да напишете един репортаж, спомените вече са ви избледнели, фактитие, които сте получили още повече, в главата ви са останли някви все пак лекю изкривени неща и почти никвоинфо – обаче пишете някъв пътепис или репортаж – повярвайте ми, на никого в България нам да му пука дали сте прави за Историята на Бангладешкото село или не, ще им пука на тия селяците от Бангладешкото село, но те ще носят част от вината, че не са дали достатъчно информация за какво точно става дума. Така, че вместо да плюете по човека, се постарайте, следващият път, когато общувате с чужденци, да им дадете, колкото се може повече информация за нашата страна, аз го направих веднъж, и човекът беше удивен от това, което научи, до този момент за него България и Бангладеш бяха почти едно и също нещо... Така че стига с тези шовинистки и детски изказвания...или поне ако вие имате смелостта да кажете, че знаете всичко и може да напишете по-добър репортаж за местата, където сте били...тогава, плюйте. Аз го знам от личен опит – обиколял съм няколко страни в Европа и бога ми, не знам нищо за тях, или почти нищо (знам иначе къде колко е бирата), дори писах пътепис за част от страните в които съм бил и сигурно има много фактологически грешки, които съм допуснал, но някой от вас да е забелязал? Ами не, ама се надявам, че ако някой австриец го прочете и види кви простотии съм наклепал, да ме разбере и да не почне веднага да сипе хули и обиди по мой адрес. Това е от мен. П.с. Айде сега тичайте да търсите инфо за Бангладеш в нета, че да ме оборите, че знаете всичко за тая страна...а и да кажа, разликата между Манхатън и България може да е много по-голяма от тази между България и Бангладеш?))) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:53 PM |