![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Цитат(melhaer @ Sep 13 2004, 01:44 PM) Аз лично мисля, че е за да се убедите, за това е достатъчно да отидете в едно средно-статистическо училище и да видите що за лумпени и изроди се развиват там, за да не са ви нужни повече доказателства...и все пак ако ви е малко, разходете се вечер в квартала си и ще видите, че по улиците в България много често се разхождат индивиди в човешки облик, но с животинско излъчване, самосъзнание и най-вече – ИНТЕЛЕКТ. Та за тази мацка, не знам колко от вас са ходили някога извън чужбина, но съм сигурен, че тези които са го правили, едва ли са били подковани с хиляди факти и знания за държавата в която са били, и в това няма нищо лошо. Така че стига с тези шовинистки и детски изказвания...или поне ако вие имате смелостта да кажете, че знаете всичко и може да напишете по-добър репортаж за местата, където сте били...тогава, плюйте. Аз го знам от личен опит – обиколял съм няколко страни в Европа и бога ми, не знам нищо за тях, или почти нищо (знам иначе къде колко е бирата), дори писах пътепис за част от страните в които съм бил и сигурно има много фактологически грешки, които съм допуснал, но някой от вас да е забелязал? Ами не, ама се надявам, че ако някой австриец го прочете и види кви простотии съм наклепал, да ме разбере и да не почне веднага да сипе хули и обиди по мой адрес. Повярвай ми в средно статистическите български училища процента на деца с интелектуални заложби е по - голям от редица "европейски" държави. Не е лесно да те гледат като компютърен гений в училище като си свържеш външния модем с USB-то към компа...Какво да се прави австрийчета, те не са виновни, че не знаят... Вечер като ходя по улиците на България виждам хора, ядосани, щастливи, тъжни, плачещи, смеещи се. Все хора, които чувстват и имат емоции. По улиците на Graz виждам само роботи с човешки черти. Бездушни и културни, те и така или иначе са доста малко по улиците та да не се притесняваш много. Повечето роботчета са си в къщи и презачеждат батериите за следващия изпълнен с работа ден. Споменах ли че съм ходил в чужбина...и то не като турист. Видях доста неща, които не ми вярва е негов проблем. Това да идеш за един - два дена е твърде малко за да се вгледаш в самите хора. Аз прекарах малко повече и не казвам че видях всичко, но достатъчно... Всъщност факти не мога много да изложа тъй като дори на самите австрийчета им е трудно да определят годината в която е създадена тяхната държава. Така, че мойте думи са продиктувани от лични наблюдения. А и не виждам нищо шувинистично. Честно след расизма и нацизма в Австрия тези обвинения ми се струват смешни. Друго си е да не "влезеш в едно кафе защото вътре мирише на еврей", но австриеца си знае... Колкото до това дали мога да напиша пътепис по добре, хехе, мога сигурен съм, от онази мога. Спокойно спи, австрийците дори и да знаят друг език НЕ желаят да го употребяват, така че няма да го прочете някой от тях ![]() -------------------------------------------------------------- Колкото до американката, мисля че нито има реална представа, нито може да пише. Тогава защо не замълчи... -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:16 PM |