![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
@Kevin Stark
Виж сега, всеки си има своите гледни точки, и да ти кажа все се чудя отде ги намирате тия статистики дето българчетата били супер умни? Ми оня ден се дискутираше за махането на прословутия паметник на съветската армия и отидоха пред паметника журналисти и разпитваха учениците длаи занят какъв е тоя паметник - е повярвай ми, никой не знаеше за какво стои там. А ако започнем да си говорим за манталитета на българите...не мерси, защото тук ще загубиш. В Австрия мразят евреите, тук мразят циганите и турците. И да ти кажа, поне за Австрия - предпочитам хората да са културни, люберзни и учтиви, отколкото таркоти по български - Бай Ганьовци и Андрешковци - защото не те знам какво правиш, но на мен ми се налага всеки дан да пътувам с кола по два пъти по Цариградско - всеки път, да стигнеш жив до целта си е един успех, защото където и да съм бил не съм виждал такива комплексирани хора - аз съм най-добрия шофьор, ебем ти и пешеходците, ебем ти и предимството...това са хора потиснати, които само си избиват агресията с идеите, че са най добри във всичко - шофиране, ебане, разбиране от футбол и политика... Кажи ми кат си живял в австрия, колко пъти видя в медиите да се споменава, че пиян шофьор е блъснал дете на спирка? Аз без да следя толкова много медиите, за последната година прочетох и чух за около 3 ( ТРИ!!!!!!!) такива случая. И пак ти казвам, отиди просто в едно училище в България, за да видиш за какво става дума. А за тези, които са интелигентни...да със сигурност има такива и се надявам да са повече, отколкото аз ппредполагам...но те като цяло са нищожна част на фона на тъпомните чалгаджийчета и дупенца, за които най-важното е да имат хубав мобилен телефон и маратонки последен модел. п.с. Докато се разхождах из Виена с карта в ръка, поне няколко пъти хората ми предлагаха помощ, без да ги питам, тук ако някой се приближи до чужденец до му помогне, почти сигурно е някви користни намерения. п.с. 1 - като имах предвид да пообиколиш, имах предвид, да пообиколиш из кварталите и да видиш отрудените хора над 40, защото и аз мога да взема за извадка центъра на София, където по улиците през повечето време обикалят млади хора, които или са с добра работа и нямат кой знае какви финасови проблеми или са все още ученици, които все още не са се сбъкслаи с real live. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:12 PM |