![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
"манталитет на българите"...това звучи смешно, може би се има предвид недостатъците на българите...не знам. Всеки има недостатъци, но българите обичат да са черногледи и да се смятат за най пропадналите, това е факт.
Аз не споря, аз изразявам мнение което не съвпада с твоето. Колкото дали ще изгубя в един спор ![]() Хаха в Австрия не мразят само еврейте, вийдал съм на предизборни плакати "Турция в Европейския съюз без мен"...Не знам звучи ми като не долюбване на турците. Все пак цигани няма, но има негри и може би си забелязал отношението към тях...Все пак австрийците са много любезни само дето отказваше касиерката да ни казава "добро утро" в Hofer защото сме чужденци. А дали си забелязал, че австрийците не обичат да говорят друг език освен немски? Не че не знаят, просто не искат, та ако знаеш само примерно англииски и имаш карта ще се видиш малко в чудо. Знаш ли, тук си прав криминалната им хроника е бедна това е вярно. Престъпленията са малко. Виж обаче по телевизията в България не дават как на някакъв му свалят чорапите с операция защото не ги е махал незнам колко си години. Колкото до меркантилността ![]() Имам един приятел в Грац, момчето живее 13 години там, учил е в австрийско училише, а сега е в университет. Учи психология, вероятно не е нужно да казвам че знае немски прекрасно. Та веднъж го попитах как е на немски "състрадание"...не знаеше. Повече какво да говорим. Знам в България живота е труден и много хора деградират в него, но българите все още знаят как да живеят въпреки убийствата и изнасилванията. Въпреки грабежите и катастрофите. Повярвай ми българите са наистина хора, толкова красиви колкото и грозни. Добри и лоши. За австрийците не мога да кажа същото. Те са богати кукли само дето не са и толкова красиви, че да спаднат в щанда на Барби...Не отричам, че и сред тях има много мили и прекрасни. Има, но не се опитвай да ме обеждаваш колко са съвършенни, а българите недодялани. А и последно, извинявай, приличам ли ти на човек който слуша чалга и GSM-ма му е толкова малък, че да му се загуби в джоба. А съм и българин при това... ПС Все пак Бай Ганьо е написан от българин, явно сме достатъчно умни поне да осъзнаем грешките и да се самокритикуваме. -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:58 PM |