![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Хора вижте сега, и ти Кевин
никога не съм имал предвид, че Българите са супер тъпи. но и съм против изказванията от рода на: американците са тъпаци, австрийците са тъпаци... тези тези принизяват точно толкова, колкото се е принизила и Хамериканката, която е писала въпросната статия. Кевин, ти поне си живал в чужбина и би трябвало да си разбрал, че добрата материална база е много важна, т.е. вискоия стандарт в едно общество, защото който има способности и желание, ще има и материалната осигуреност да се развива - останлите ще си останат едни доволни прасета в лъскави кочинки... за съжаление, в България го нямаме този стандарт, и затова много хора, които иначе биха били способни се обезверяват и затъват, надявам се това да е по-малката част, останалите отиват в чужбина да служат на други хора, хора които по един или друг начин оценяват това, което са постигнали и са склонни да им осигурят един по-нормален живот. Та понеже говорехме за САЩ - как стоят там нещата. Ниатина като цяло в общообразувателните неща, те не са много напред, но все пак там ги учат нещо много важно - как се печлеят пари. Вярно, че може и никога да не научат за прозиведенията на Кант, Хегел и Ницше, ма на кой му дреме? А и една по необразовна нация се упрвлява по-лесно все пак:))) От друга страна, върхушката на страната, дава на децата си едно образование на невероятно ниво, ниво за което ние тук само можем да мечтаем, и това става в най-скъпо платените америкаснки и европески университети. Това води да един затворен кръг във управляващаща върхшка, което е добре, защото в политиката и раните други там висши структури влизат хора с родословие и генетика в тези области, а не някакви необразовани парвенюта. Също така това са хора богати, които много по-трудно биха се изкушили да крдат на едро, както това правят всички в бг. И за да завърша, нека ти кажа една приказка - всеки народ си заслужава управниците - помисли наште управници какви са и ще добиеш като цяло представа за ншия народ. И също ми се иска да добавя думите на един от първите модерни мислители в България - Пенчо Славеков - не сме народ, а мърша... замисли се над тези факти и ще осъзнаеш, че не сме богоизбран народ или нещо такова, ние сме жители на света и като такива е добре да не влизаме в конфликти с останалите и да го обиждаме, а за такива като американката...ми необразовано е момичето, но вместо да я псувате и обоцдате, опитайте се съвсем културно да и покажете къде са нейните грешки според вас, и може би следващия път тя ще напише нещо красиво... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:11 AM |