![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
@melhaer
За това с инфото не съм съгласен, даже "Lonely Planet" (настолния и най-популярен guidebook за всеки, който иска да има някаква представа как да се оправи, там където отива) имат guidе за България (за Банладеш не съм сигурен), който е доста интелигентно и позитивно написан и може да се купи на почти всяко европейско летище. Козата едва ли обаче си е направила труда да провери за кво става въпрос - инфо има, ама кой да чете, нали са с по три дипломи за отглеждане на крави, садене на царевица и плюскане на хамбургери, и едни такива наситени с култура. Нямам нищо против никой етнос, религия или раса, нещото което ненавиждам е някой нескопосан redneck да се изживява като мисионер, разпръскващ светлина и култура - каква култура бе, тя държавата ви на 300 години, ние народни песни имаме по-стари от тва, бах, аз имам от баба ми каничка за чай дето е на половината възраст на държавата им, за писмени паметници и книги да не говорим. коза! ай аман и а'п'сурд. -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:17 PM |