![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() 1. tq naistina e ograni4ena prekaleno mn otkym informaciq za Bg- NI6tO ne znae! ![]() 2. - tuk se qdqlo samo suhi hrani i salati....?!?! - mi tq nqma li usta, glas .... ebe tolkowa li e typa 4e da ne si pory4a ne6to drugo?!?!? a pri tqh kakwo qdat?-sy6tite ne6ta no wyw woda i po4ti nenarqzani...kato izklu4wam byrzite hrani... ![]() 3.towa za jenite w Bg- tq wyob6te li ne se e razhojdala(minawala samo dori ) po ulicite?!?! samo ot edno minawane po ulicata 4owek sysigurnost moje da sre6tne minimum 10 hubawi bylgarki!!! ![]() . .... mnogo moje da se izbroqwat otricatelnite ne6ta.... ![]() 4. i wypreki towa ako uspee6 da se distanicirq6 ot glupostite koito e napisala realno poglednato ima i 1-2 dobri dumi za Bg... ![]() ![]() ------------------------------ a kolkoto do postowete na Kevin i melhaer - i dwamata ste prawi, no wsi4ko w slu4aq e otnositelno,za6toto horata sa swqkakwi (kakto se razbra we4e) i mnogo zawisi ot towa ti koi ima6 predwid. prosto kazwam ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:05 AM |