![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 15 2004, 04:39 PM) Значи - иде ми да напиша някое от типичните ми изказвания - "melhaer е прав, останалите сте тъпи като резън шунка" - ама тва си е извън добрия тон направо. И всъщото време няма какво друго да ви кажа. Човека си го е обяснил прекалено ясно, за да има някаква нужда да допълвам. Нчаи, направо аман от шибани шовинисти. Говориш му, обясняваш му, той си знае само едно : "долу американците", "те кво си мислят, че са дъ бест", "имат само макдоналдс, царевица и пяни реднекове"... просто е безнадеждно, разбирате ли. ...Може да прозвучи малко не-патриотично, ама заради такива като вас би ме било срам, че съм Българин... Добре че има и някви свесни хора, че иначеееее. А ти кога ще разбереш че нашата цел не е да кажем колко американците сък и колко сме за фък дъ ю ес ей а защото не ни е безразлично с какво впечатление ще останат хората за България след като прочетат нещо подобно от такива глупости всеки би ни гледал с пренебрежение...Българския чадър ..супер пример за българия, пък и евреите не сме си спасили ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:49 PM |