![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Clickey -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Почвам да ги разбирам талибаните P.P.S. Поздрав за всички - Fuck The U.S.A. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Хъх...
абе да го еба, в смисъл идва ми да напиша много неща, ма айде, да не продължаваме с тия тъпотии... нали си изяснихме няколко неща: не е от най-умните авторката, но това не означава, че требе да я нападаме - по добре ще е да и обясним за какво става дума...и ако не е дебела и с мазна бозава мутра, мое и една тутонка да отнесе ![]() а за това какво впечатление сме оставили в чужбина...не съм сигурен, че е прекрасно... последния негативен пример е следният: имам приятел, който учи е Германия, та се разговорихме с него за цените там, и той ми каза, че най-изгодната тарифа е нещо от рода на 6-7 евроцента за минута в града и в радиус от 50 км, и 1-7 цента извън тая област, като сключваш двугодишен договор и ти дават безпалтен телефон и то доста добър. Та аз го попитах дали е на тая тарифа, и той ми каза, че за съжаление не можел да сключи договор, защото мобилните оператори, отказват да сключват договори с българи, защото взимали телефона и си тръгвали... Кажете сега, какво да направиш в подобен случай...да криеш националността си ли? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:36 PM |