![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
На 11 декември в Скопие ще свирят KREATOR!!!! Ако искате можем да направим организация и да отидем, а??
Вярно, че ще изпуснем MACHINE HEAD, но за мен KREATOR са по-стойностна група и много бих искал да ги видя на живо... ![]() ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат За нищо на света не мърдам от тук заради некви си Kreator ... И да пропусна Machine Head на родна сцена?? Това вече не бих си го простила. ей на това не знам кво му се вика... мисля си че заедно с пътуването и билетите за двата концерта, всичко ще излезе около 100 лева, а дали ще гледаш бандата на родна или на македонска земя не е от такова значение, защотот Machine Head няма да ти изготвят специална прогрма за теб само защото си от България... мен ме интересува варианта да гледам, колкото се може повече банди, които ме кефят, в случая мога да гледам две банди в Скопие - защо да не го направя ако е възможно? А на който не му изнася нека си стои в България и да се надява, че догодина може да мине някоя и друга банда... п.с. на самия фест може и да има и други яки банди освен Kreator |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:30 AM |