![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
На 11 декември в Скопие ще свирят KREATOR!!!! Ако искате можем да направим организация и да отидем, а??
Вярно, че ще изпуснем MACHINE HEAD, но за мен KREATOR са по-стойностна група и много бих искал да ги видя на живо... ![]() ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Ех, само колко се загрижихте за момичето, благодаря много. Въпросът не е само до парите (които наистина нямам). Machine Head ще са ми трети концерт ( или четвърти ако намина и за WASP) - не съм се нарадвала все още на атмосферата, която само българските фенове могат да създадат, а и искам да опитам пого със здрави, жилави български чеда. А пък ако се престраша и за stage diving поне ще знам, че попадам в "наши" ръце. Мойте 100 лева вярно отиват само за пътя от Варна до София, но си струва ... чудно ми е след като това ще ти е трети концерт, на колко подобни концерта си ходила в чужбина, че да знаеш, че българската публика е най-яка? това ако са го казали фронтмените на разни банди не се брои, щото те на всички такак разправят... от патили хора, знам, че най-яките метал концерти се случват в Германия, ето затова аз и Явор смятаме догодина и дотам да наминем на някой фестивал... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 06:29 AM |