![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Всъщност ми е тема за есе за Четвъртък и би било хубаво да има нещо общо с Х. Смирненски, но може и просто да споделите мнението си "за" и"против" хипотезата, че светът е в черно и бяло. Щях сам да го направя (предполагам), но съм на шофъорски
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
eseto ne me kefi kak po4va:)
nqkvo typo mi be6e tam i daje se 4udeh dali da go do4eta i se pak ne syjalqvam 4e go do4etoh:) haresa mi ![]() toq moment sys funkciqta osobeno:)to e nqkvo neharakterno sravnenie i tova mu e originalnoto i hubavoto:)ne e nujno nito sep nito gigs nito gospojata na bobi da razbirat ot funkcii ot tipa S=x^2:) qkoto na tova sravnenie e 4e funkciqta ne prinadleji nito na nula nito na bezkrainostite ot 4isla i moje vseki mn qsno da si napravi izvoda 4e i sveta nikoga ne moje da dostigne do krainosti bqlo i 4erno ![]() of ne moga da se obqsnqvam dobre ama kakto i da e ![]() i se pak ako mu sloji6 po dobro na4alo mislq 4e 6e e po spolu4livo:) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 07:56 PM |