![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
На 15 съм секи ден си дрънкам на китарата 1-2 часа, понякога и повече. Засега сам се уча, но скоро ще тръгвам и при частен учител. Обаче всички ми повтарят, че е късно да се занимавам сериозно. Е вече и аз почвам така да си мисля
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Vij sq Switched i tva go ima ama sluchvalo li ti se e primerno da izsvirish liubima pesen primerno na nqkoq kuha leika i da gledash kak onq/onaq iztupqvat a ti i ti iztupqvash i se vbesqvash i se chudish adjeba kak moje da ima toooooolkova mnogo prostotiq subrana na edno mqsto.Lichno za men kefa e po golqm ot dobre svurshenata rabota a veche ako kato go isvirish ima i koi da te razbere i da se izkefi s teb mnoo qsno che shte ti stane oshte po qko.Puk nakraq ako i piete po nqkoq rakiq po sluchaq kvo poveche moi da iskash
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:29 PM |