![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Как смятате дали се възражда метъла, поне аз смятам, че е така съдейки по огромния брой новородени яки метъл банди (е голям процент "новите" са плява, но то времето ще покаже кой струва и кой не). Освен многото нови групи и голяма част от старите продължават да доказват себе си издавайки много силни албуми - за мен 2004 и 2003 са едни от най-силните години на метъла, съдейки по качествени албуми. Някои групи вече достигат и до продажби и веднага са обвинени в комерсиалност (а 80 тогава метъла се продаваше много, това значи ли че е бил комерсиален?!?). Е кажете си мнението....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Метълът никога не е умирал. От средата на 90те, до началото на новото деситилетие, обаче, беше в криза. Сега вече не е така. Нео-метълът писна на хората и повечето от бандите в този стил замряха. Сещате ли се за голям нео-метъл албум от тази година!?!?! Мне... няма такъв.
Колкото до отминалата вече криза: имаше един период от 98/9 докъм 2002ра когато, незнам за вас, но всьичките ми любими групи или издаваха слаби албуми, или се разпадаха. Machine Head - Supercharger е може би най-баналният пример. Също и Pantera, Sepultura... През този период може да са се появили феноменални блек, дет и прочие албуми, но специално на мен всичко което излизаше, ми се струваше супер слабо. Винаги накрая на годината си съставям един личен топ 10. През този период ми беше доста трудно да го попълня. И тогава изведнъж - БАМ! ![]() Днес... днес почти всеки нов албум който излиза ми харесва. Това е нещо с което не съм свикнал. Готино е! Аз и от миналата година бях напълно доволен, но тази се оказа в пъти по-добра. Има разлика между това да си мислиш "Това са Metallica, те сега лапат на негри, но преди 15 години са издали Master Of Puppets, който е ебати якия албум. Вече не се прави нищо стойностно." и "Това са God Forbid, които ТАЗИ година издадоха най-феноменалният албум който съм чувал някога!!!!"... И това е само пример. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:39 AM |