![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Как смятате дали се възражда метъла, поне аз смятам, че е така съдейки по огромния брой новородени яки метъл банди (е голям процент "новите" са плява, но то времето ще покаже кой струва и кой не). Освен многото нови групи и голяма част от старите продължават да доказват себе си издавайки много силни албуми - за мен 2004 и 2003 са едни от най-силните години на метъла, съдейки по качествени албуми. Някои групи вече достигат и до продажби и веднага са обвинени в комерсиалност (а 80 тогава метъла се продаваше много, това значи ли че е бил комерсиален?!?). Е кажете си мнението....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 8 2004, 10:19 PM) Метъла никога не е умирал. Абсолютно вярно. За да говорим за възраждане, трябва да име състояние на тотален срив или поне нещо много близко до това. Загубата на популярност на някои банди и разпадането на други след 80-те наистина е факт, но не е достатъчно, за да се говори за замирането на цяла една сцена. Цитат От средата на 90те, до началото на новото деситилетие, обаче, беше в криза. Е, аз пък мисля, че кризата беше малко преди това - от края на 80-те до средата на 90-те. Не че и в този период няма стойностни неща... След него вече започнаха да се появяват доста нови пауър метъл банди, доста нови блек метъл банди... През последните години пък дет метълът взе да търпи подем. @Mort: Темата за връзката продажби-комерсиализъм доста сме я дъвкали тук, при това неведнъж... Лично за мен двете неща определено не са правопропорционални, поне принципно погледнато. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:47 AM |