![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
аз съм авторът на въпросното, дето се обсъжда тука... харесва ми, че не се харесва, такава беше и целта, целта е постигната и с това работата е свършена...
особено се поласкавам от забележките за "пунктуацията", защото тя е напълно безупречна. ![]() когато беше писано това хиподил прохождаха в задния си двор. може и да са го чели, когато са се научили на това, но доказаталства няма. а някой забеляза ли цитата от Блейк в началото? ...на лъва червените очи Ще плувнат в златни сълзи! (Уилям Блейк, "Нощ") Бъди добър към себе си, единствен си и краткотраен сред многото на планетата, ти си който иска нежен пръст да очертава линия от чувствво между настръхналите зърна и слабините - който иска език да целува ямката под твоята мишница, устни да целуват мекотата на твоте бели бедра - Бъди добър към себе си, Хари, защото не е добре когато тялото експлодира напалм рак и леглото на смъртта във Виетнам е странно място да сънуваш дървета наведени над теб и гневни американски лица ухилени със сомнабулен ужас в твоя последен поглед - Бъди добър към себе си, защото блаженството на твоята доброта ще залее полицията утре, защото кравата плаче в полето и мишката плаче в котешката бърлога и т.н. (превод: Владимир Левчев) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:07 AM |