![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
вижте кво, нямам време за отговори, като не ви харесва ще го махна. може и нескромно да звучи, но ще го махна. то си седеше там от години и никой не се сърдеше, всички му се радваха и славословеха. сега пък не било поезия, глупаво, откачено и т.н. кво от това, такова си е, мое си е; аз поне съм честен, написах каквото ми се пишеше, кой ви кара да го четете? то е по-дълго от едно пикаене
пък последния път на "славейков" нищо не намерих за четене ![]() аз и вече не чета, затъпявам много активно. блазе ви, братя и сестри, че ме четете! пак нескромност, но с ваше позволение... цитатът е с автор накрая, който не чете до края, да не се оплаква. превод е на владимир левчев, не знам какво е останало от оригинала, защото не съм го цел, тъп съм и прост и не чета. само пиша и се мотая по форуми. голяма забава пада май |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:05 AM |