![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Nov 21 2004, 07:40 PM) Цитат(Mormegil2 @ Nov 21 2004, 09:21 PM) Iznervi me na4ina po koito vyzveli4ava6 sobstvenite si stihotvoreniq nad literaturata v knizharnicite, kak uzh gi pi6e6 po stenite, posle gi prepisva6, kato 4e li ne sa tvoi, i gi hvalim sqka6 ne sa tvoi... Нещо или се бъркаш, или заяждането ти става твърде явно! Пак казвам: Не мисля, че тия писания заслужават такава дискусия. Нека си стоят там, пък който проявява интерес - да ги чете. Смятам, че всеки е в правото си както да пише каквото си иска, така и да коментира чуждите произведения. Но нека не прекаляваме... ami da, qvno se byrkam obqsni mi ti,kato razbira6, vyprosniqt "pi4" na stihotvoreniqta li e avtor, ili na vyvedenieto predi tqh? Az i nego pitah, ama toi nesto si myl4i. aham...vmesto "hvali6" sym napisal "hvalim" po pogre6ka. Sega ste go opravq |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:02 AM |