![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(genius @ Nov 21 2004, 02:03 PM) Цитат(pi4 @ Nov 19 2004, 09:14 PM) аз съм авторът на въпросното, дето се обсъжда тука... Това, че ти си автора много ме съмнява. Ти си един пикльо-а който се опитва да привлече внимание върху себе си. Относно „произведенията” мога да кажа само, че всеки има право да пише и говори каквото си поиска Но все пак автора трябва да се по замисли над съществуването си на този свят. Що те съмнява? Откъде знаеш, че съм пикльо, да не си забърсвал от пъпчивото ти чело драгоценните ми капки златна топла мъзга? върху съществуването не смятам да си измислям изобщо, нямам време за подобно изнасилване. освен това нямам съществуване, имам това, което нося със себе си, то не е малко. то е достатъчно. честно казано, мисля, че сте прави всички тука. това прави четенето неинтересно, но забавно. относно авторството... какво значение има пък това? идвам тук, казвам, че съм авторът, повечето вярват (без genius), никой не иска доказателство, никой не пита на коя стена е било това, по кое време, дали е имало стена изобщо, дали пък някой ги е писал изобщо. повечето не го харесват, загрижени са за автора, за неговото крехко здраве, виждат го да гние в лудницата или поне да се пържи в ада на газов котлон под вещите погледи на розовобузи ангелчета. ![]() Впрочем всъщност става дума за плагиат по "Златния век" или както е казал неговият създател: всяко истинско изкуство е плагиат................ -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:06 AM |