![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
![]() genius, не ме дразни "мнението" ти за мен, ако "пикльо-а" може да се нарече изобщо мнение. Виж се първо себе си, съветвам те от все сърце, погледни си в гащите добре и тогава наричай другите както и те на драго сърце биха те наричали, но които някак си мислят, че една очевидна истина е по-болезнена от една безплатна усмивка ![]() не виждам връзката с доказателството за авторството. Линкът в началото е към моя сайт, така стигнах и до тук, ако това ти стига - добре, ако ли не: можеше да прочетеш малко повече, за да разбереш за какво става дума, но вероятно не те интересува. Аз съм авторът на предговора, един съвсем насмешлив безобиден предговор ![]() останалото е от един приятел, с който бяхме много близки, но с когото вече нямаме никаква връзка и не знам жив ли е и с какво се занимава. Истинските поети умират млади... понякога. Ако ли останат живи - тежко им Останалото не ме интесува изобщо. Lethe, да ти благодаря още веднъж за въвеждането ми в тази благонамерена компания, наистина да бях търсил такива приветливи люде, нямаше да мога да намеря н и к ъ д е, дори и на улицата. Както и за популяризаренето на прекрасните "Подземни Поети"... Много съм ти задължен... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:02 AM |