![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат Човек не може да се отърве от тази слабост, макар тя да е бледа сянка на това , което в действителност ми се щеше да направя. Жюстин, дьо Сад Започнах да пиша едно есе по темата, но забелязвам, че обсъждането е затънало доста в калта тука. Юнашки подвиквания като "виж се колко ти е малък" са завладяващи за някой пехливански панаир на софрата с плодова и кебабчета, но аз никога не съм за намиране по подобни местенца. да се беше вдетинявал милият Mormegil2 щеше да преспи и да му мине, ама май ще го държи още дълго. пък genius си има вече личен враг №1, genius, поздравявам с те избора! SPARK ! Цитат ako ne se be priznal 4e si TAP az shtiah da izpolzvam niakolko epiteta po tvoi adres, no shte se vazdarja. 4ovek sam govori za sebe si. Голям въздържател си ти, genius, гледай да не прекалиш, че всички болести са от нередовно пиене. Добре, че овреме се признах за тъп, че да не те затруднявам да бърчиш чело за някакви си епитети безценни явно. Давай, давай, не се смущавай, тука сме си все свои хора все пак. иска ли още някой да чуе нещо по темата или ще се продължава по същата наклонена плоскост? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:07 AM |