![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(pi4 @ Nov 25 2004, 10:30 PM) Цитат Човек не може да се отърве от тази слабост, макар тя да е бледа сянка на това , което в действителност ми се щеше да направя. Жюстин, дьо Сад Започнах да пиша едно есе по темата, но забелязвам, че обсъждането е затънало доста в калта тука. Юнашки подвиквания като "виж се колко ти е малък" са завладяващи за някой пехливански панаир на софрата с плодова и кебабчета, но аз никога не съм за намиране по подобни местенца. да се беше вдетинявал милият Mormegil2 щеше да преспи и да му мине, ама май ще го държи още дълго. пък genius си има вече личен враг №1, genius, поздравявам с те избора! SPARK ! Цитат ako ne se be priznal 4e si TAP az shtiah da izpolzvam niakolko epiteta po tvoi adres, no shte se vazdarja. 4ovek sam govori za sebe si. Голям въздържател си ти, genius, гледай да не прекалиш, че всички болести са от нередовно пиене. Добре, че овреме се признах за тъп, че да не те затруднявам да бърчиш чело за някакви си епитети безценни явно. Давай, давай, не се смущавай, тука сме си все свои хора все пак. иска ли още някой да чуе нещо по темата или ще се продължава по същата наклонена плоскост? Davai, davai! diskusiqta zaspa, zastoto ti, mili moi, ne otgovarq6 na kritikata s tovi argumenti, a ne q i priema6. Ne o4akvam ot teb da se priznae6, 4e si prost, a da prestane6 nas da sizkarva6 takiva. Kato si po-umen, pokazhi go! Zastiti se!Vinagi sym gotov da priznaq nqkogo. No ne! Dosega ot teb se vizhdat 2 tipa reakcii 1) "Az sym prost, taka e." 2) "Vie ste typi i nisto ne razbirate ot istinska literatura" Davai, oprovergai pyrviq mi post po pone edin paragraf(za punktuaciqta si prav, ok!) Nali te biva? I ne mi smenqi temata s diskusii na tema sadizym i udovolstviq, zastoto ne e tova na4inyt da me izkara6 typ. I az pi6a eseta:) I az 4eta knigi:) I az pi6a:) I ne mi prepisvai zainteresovanost kym mahlenska prostastina, zastoto vseki, koito 4ete s o4ite si, vizhda, 4e kritikata mi kym teb ne e na nivo "pi6kata ti e malka" Pokazhi malko vyzpitanie i izkarvai argumenti, kogato me psuva6 aide, pi4, davai, 4e zhivotyt e sku4en bez teb:) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:12 AM |