![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат Е pi4, да забравим. Каквото било било. Аз започнах пръв, ти в правото си, ми отвърна. Врагове нямам, не съм имал, няма и да имам!! Минало. Вярно бе, това беше вчера, днес съм друг човек, нищо не си спомням вече! ![]() RESPECT! От друга страна без кавга е малко досадно, да не сме се събрали на погребение, я? Има време и за това. ![]() Глей кво са, Mormegil2, къде е тази критика, на която трябва да отговарям? Да имаше нещо по същество, да отговарям, ама няма. И пак няма. Хубаво, не беше интересно, каквото се предложи тука за обсъждане, да го забравим тогава. На мен ми се видя интересно, сложих го, който иска - чете, който не иска - не чете. И аз чета, каквото ми се види интересно, и аз викам "... ебати тъпнята...". Такива сме си ние простичките... Цитат I ne mi prepisvai zainteresovanost kym mahlenska prostastina, zastoto vseki, koito 4ete s o4ite si, vizhda, 4e kritikata mi kym teb ne e na nivo "pi6kata ti e malka" Нямах предвид тебе, толкова и четеш внимателно... Цитат Kato si po-umen, pokazhi go! Zastiti se!Vinagi sym gotov da priznaq nqkogo. Какво значи "по-умен"? По предпочитам да съм тъп. А че пишеш - не се съмнявам, иначе какво щеше да дириш тука? По форумите - графомани колко искаш, добре де, и аз съм такъв. Взе да ми изплува някаква "критика", твоя беше ли беше? Споменаването, че по стените имало по-добри неща отколкото на "Славейков" било нагло?!? Това ли беше неотразимата ти критика? Вярно, малко ме издразни, но никак не си казах: прав е човекът, по стените само се псуват говедата, а по "Славейков" си дава среща най-отбраната публика. Предполагам, че ако така беше написано, "критиката" ти щеше да отпадне. Цитат Davai, oprovergai pyrviq mi post po pone edin paragraf(za punktuaciqta si prav, ok!) Nali te biva? ами ти сам се опроверга набързо в едно изречение "po pone edin paragraf".... Айде да забравим и да не занимаваме останалите с глупости! Прати един линк към твоите писания, ще ги погледна с удоволствие (става дума още за Mormegil2). Казвам сбогом по темата. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:03 AM |