![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 9-May 03 Потребител N: 98 ![]() |
Снощи не е имало билети за концерта-поне 500 души са останали навън.
Защо го правят в тази малка зала? Някой който е бил да разказва и ако има снимки да ги качи някъде. Да се порадваме на Блеки и неговата команда. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Концертът наистина беше изключителен. W.A.S.P. изсвириха почти всички (защото имаше възможност и за още) свои готини парчета – Inside the Electic Circus, L.O.V.E Machine, Wild Child, The Headless Children, I wanna be Somebody, две разкошни по мое мнение парчета от новия им албум – Come back to Black и The Raging Storm.
Изпълнение на Blackie на части от The Crimsom Idol – мисля, че част от The Titanic Overture, след това The Gypsy Meets the Boy, след което песента премина в Sleeping (In the Fire) – не съм сигурна за поредността, защото бях развълнувана и може би не предавам точно… Щастлива съм, че отидох. Изсвириха и The Idol от същия албум, при което имаше размазващо соло на D. Roberts. А по отношение на билетите лично аз видях хора, които си търсеха билети пред залата. Но и вътре наистина не беше супер претъпкано… -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:17 AM |