![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 9-May 03 Потребител N: 98 ![]() |
Снощи не е имало билети за концерта-поне 500 души са останали навън.
Защо го правят в тази малка зала? Някой който е бил да разказва и ако има снимки да ги качи някъде. Да се порадваме на Блеки и неговата команда. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Приятели, концерта беше ВЕЛИК, СМАЗВАЩ, НЕПОВТОРИМ!!!!!! А за Blackie Lawless мога да кажа само, че е ТИТАН във всяко едно отношение
Барабаниста Stet Howland направо ми смачка главата!!! Егати изрода тилилейски То беше блъскане с палки, ръце, крака, седнал, прав, пеещ.....абе голям музикант!!!! Ето и моята версия на сетлиста, защото скромно смятам, че е най-точна, хе-хе INTRO: "The End" 1. Medley: a.On Your Knees b.Inside The Electric Circus c.Hate To Love Me (whole song!) 2. L.O.V.E. Machine 3. Wild Child 4. Animal (Fuck Like A Beast) 5. Come back to Black 6. The Headless Children 7. The Idol ![]() ![]() ![]() 8. The Real Me 9. I Wanna Be Somebody Encore 1: 10. Acoustic medley a.Titanic Overture b.The Gipsy Meets The Boy c.Sleeping (In The Fire) ![]() ![]() ![]() d.Titanic Overture (Reprise) 11.Raging Storm ![]() ![]() ![]() Encore 2: 12.Blind In Texas -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:11 AM |