![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 9-December 04 Град: Sofia Потребител N: 688 ![]() |
![]() ZDRAVEITE NA VSI4KI. NA VA6ETO VNIMANIE PREDLAGAM DA 4UETE NOVATA SENZACIA NA BULGARSKATA METAL SCENA- "SENTENCED TO ETERNITY". Vav saita na metal-world.kafence.com mojete da 4uete dve ot avtorskite par4eta na bandata,a vav tozi forum mojete da si ostavite mnenieto i kritikite otnosno muzikata im. Beware the heavens ![]() -------------------- YOU CAN'T LOSE WHAT YOU NEVER HAD
~Lady of Fire~ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ами... какво да кажа...
Хареса ми! Песните са разнообразни и не писват... Очаквах да е обратното, честно казано ![]() Имам малко критика към вокалистката (вокалистките?). Нямам нужния слух и образование за да кажа дали пее фалшиво или не. Но общото ми впечатление е, че звучи някак плахо и неубедително. Още нещо, в "Lady of Fire" за секунда се дочува нещо като изгрухтяване, предполагам за подчертаване на даден пасаж... Не мога да коментирам дали стои на място, заждото разбрах само отделни думи от текста, но определено този момент не ми хареса. Като идея не е лошо, но на фона на този нежничък вокал просто не върви, според мен. Мисля че много по-изпипано щеше да звучи ако момичето беше докарало някой малко по-нисък тон... Или поне страничният грухтящ глас да не беше толкова брутален... Съжалявам за мизерните си изразни средства, но разсъждавам на принципа "Хареса ми/Не ми хареса", та ако съм се изразил дърварската от това ще да е... Ами, освен да ви пожелая успех в начинанието... ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 03:47 AM |