![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 9-December 04 Град: Sofia Потребител N: 688 ![]() |
![]() ZDRAVEITE NA VSI4KI. NA VA6ETO VNIMANIE PREDLAGAM DA 4UETE NOVATA SENZACIA NA BULGARSKATA METAL SCENA- "SENTENCED TO ETERNITY". Vav saita na metal-world.kafence.com mojete da 4uete dve ot avtorskite par4eta na bandata,a vav tozi forum mojete da si ostavite mnenieto i kritikite otnosno muzikata im. Beware the heavens ![]() -------------------- YOU CAN'T LOSE WHAT YOU NEVER HAD
~Lady of Fire~ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lady_of_Fire @ Dec 9 2004, 02:05 PM) NA VA6ETO VNIMANIE PREDLAGAM DA 4UETE NOVATA SENZACIA NA BULGARSKATA METAL SCENA- "SENTENCED TO ETERNITY". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сега сериозно - голям фен съм ви. Това, което най-много ми харесва, са вокалите. Някой сигурно би казал (Сашо май вече го и направи), че са слаби, тихи, твърде нежни и т.н. На мен точно това ми допада - че са някак ефирни, не ти се натрапват... И двете вокалистки се справят добре, инак гласовете са сходни и на моменти трудно ги разграничавам в двугласните пасажи. Китаристът ви е добър, личи си, но Sw1tched е прав за саунда на парчетата - можеше да е по-плътен и въобще - по-съвременен. P.S. Кавърът на "Come Cover Me", който не е качен на сайта, също е страхотен. Обаче, Lady_of_Fire, пропуснала си да споменеш и вашата версия на "Story Of All Times" - и нея я има в секцията Download. Според мен също си заслужава да се чуе. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 02:20 PM |