![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Tuk ne stawa wypros za albumi, koncerti i tem podobni, za tqh si ima podforum. Interesni sa mi nqkolko wyprosi:
Kakwo hubawo naprawihte prez tazi godina? Kakwo losho naprawihte prez tazi godina? Za kakwo ne wi ostana wreme prez tazi godina? Kakwo oshte trqbwashe da stane prez tazi godina? Kakwo wi podrazni i razweseli prez godinata? I drugi podobni. Abe wyobshte godinata za was s nqkolko izrecheniq. Pri mene beshe 50 na 50, imahme qki poseshteniq ot sf, imah spoluki w liubowta i nespoluki w drugi oblasti, zawyrshih dobre 9 klas, no pochnah zle deseti ![]() I nai wajnoto, kakwo ochakwate ot nowata 2005-ta? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баси... тая тема не разбрахте ли, че трябва аз да я пусна. Чаках да свърши шибаната година първо
![]() Kakwo hubawo naprawihte prez tazi godina? - Още съм с прекрасната ми малка сладка женичка ![]() ![]() ![]() - Видях възможно най-любимата си група на живо! - Видях още няколко групи които са ми в топ 10 на живо. Баси. Откъм концерти тази година беше идеална. Само съм МЕЧТАЛ да видя Мachine Head, God Fobid, Stampin' Ground и Born From Pain на живо. НИКОГА не съм си и представял, че може да се случи наистина. - Запознах се с Rage, Cicata, Sturmfuhrera и направихме група. И управляваме. - Запознах се с доста нови готини хора.... - Писането в списание SMF - Направих сякви услуги на всякви хора, за които тепърва чакам признание. Деба и педалите. Kakwo losho naprawihte prez tazi godina? - Изневерих на жена ми... деба... Тва беше тъпо, безсмислено, гадно и противоречащо на всичко което мисля за правилно. Za kakwo ne wi ostana wreme prez tazi godina? - Да уча за кандидатстудентски изпити... Kakwo oshte trqbwashe da stane prez tazi godina? - Да уча, деба - Да работя лятото. Баща ми как ме върза тъпо у нас. - Да отида на море. Баси... 2ра година не съм ходил. Липссва ми. Kakwo wi podrazni i razweseli prez godinata? - Сякви работи. Аз съм хипер нервак - всичко ме дразни по принцип. - Развселиха ме най-вече всички епизоди на South Park и Family Guy. - Тъпотиите на жена ми ![]() I drugi podobni. Abe wyobshte godinata za was s nqkolko izrecheniq. - Баси яката гoдина. nai wajnoto, kakwo ochakwate ot nowata 2005-ta? - Надявам се да не е по-лоша по никакъв начин. - С Distorment да направим много по-сериозни неща. Има бъдеще тази работа, според мен! - The Haunted. Live! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:11 AM |