![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Доста време мина откакто великия MAX напусна sepultura и от тогава тази група не издала нито един албум, който поне малко да се доближи до албуми-
те с MAX, но за наша радост MAX създаде soulfly. Просто мисля че soulfly e естественото продължение на sepultura a тази група сега, която се подвизава под това име просто няма нищо общо с онази велика група от епохата на MAX. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Snowwhite @ Dec 22 2004, 08:32 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Dec 18 2004, 07:53 PM) Sepultura с Max > Nailbomb >>>> Soulfly > Sepultura с Derrick End of story. . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Но това е малко като да имаш две деца от различни мъже(респективно-жени) и да обичаш по-малко едното,защото обичаш по-малко неговия(та) баща(майка),или защото е с увреждания... Или защото Снежанка си е забравила хапчетата? хахааххахахаахахахахахаха А сега сериозно: Аз лично предпочитам намирам Сепултура с Макс и Соулфлай за групи почти на едно ниво... дори ако трябва да съм честен съм се кефил на повече песни на Соулфлай. А не разбрах точно защо се намеси и Нейлбомб, НО групата определено си я бива! Преди доста време по незнайна за мен причина бях слушал точно Point Black и се накефих на интересният индъстриал преплетен с тежките рифове, които обаче страшнобързо ми писнаха заради разнообразието и елементарността си. А иначе с цялото ми уважение: Миксовете им са НЕКАДЪРНИ ОТ НАПЪЛНО ВСЯКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Та лично за мен: Soulfly = Sepultura с Max >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nailbomb >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sepultura без Max... а към Светъл... имам чувствтото, че се кефиш на вокалите заменили оригиналните такива в дадена група, която и да е тя... щото сори, ама негъра просто НЕ Е ЗА ТАМ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 03:28 AM |