![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
tradiciata vinagi e povelqvala nova godina da bade praznik za vsi4ki narodi. navsqkade praznyvat makar i razli4no tyk tame.az naprimer bqh do 12 s semeistvoto i bratov4edite.sled tova s edni priqtel4eta 3-4 prodaljihme qdeneto i
pieneto v moqta staq i sled tova ytidohme v edno zavedenie v kvartala.tam si be6e dosta smisal pesni tanci hybavo nastroenie i mnogo mnogo alkohol:P izkarahme dokam 7 i ottam az li4no si legnah pak 2-3 ytidoha nqkade na kafe ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
death angel kakto kazvat horata vsqko zlo za dobro taka 4e ne mislq 4e ima koi
znae za kakvo da se qdosva6(osobeno kato gledam i drugite kak sa izkarali a nai lo6oto koeto moje da se sly4i na 4ovek na 31 dekemvri e da bade bolen:( no btw pozdravlenia za filma koito si gledala (mal4anieto na agnetata) ne znam dali ti e haresal no tova e edin ot lubimite mi filmi ![]() go po4yvstva6 kato praznik a ne nov povod da se otreje6 taka 4e da ne pomni6 ni6to posle ![]() p.s. v4era se vidqh s edin priqtel koito mi razkaza kak e prekaral novata godina- piinal s tehnitev tqh do 12 i v 12.30 si legnal ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:31 PM |