![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Първо-извинявам се за меко казано тъпата тема,но ми писна да гледам тъпи теми без да правя нищо.Искам и аз да се изявя.
![]() Та мисълта ми е: споделете знанието си относно метъл банди които изпозват цигулки в творчеството си. Аз съм запознат с някои но не ми се изреждат в момента- и да се повторите-не е страшно. Айде мерси и работете... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Иначе, на ума веднага ми идват Rhapsody, Therion, Dark Moor, Haggard, Wuthering Heights (доста умерено), After Forever, My Dying Bride, Anathema, Mago De Oz, Within Temptation, Dargaard, In Extremo... Ми хубаво, ама всички тия ги знам и съм ги слушал ![]() Пък и нямам предвид това от време на време, в някоя песен да се появява цигулка, ами да си е в репертуара на всяка песен и албум,т.е да присъства като лайн-ъп. Щото иначе това че на Уътъринг Хайтс се чува 2,3 пъти цигулка въобще не ме радва... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:22 PM |