![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Абе понеже се отоплявам на ток и се чудех, няма ли някакъв начин да се измисли как да се прекара елетроразпределение? Преди бчх чувал, че имало някви джаджи дето ги включваш в контакта, а в тях си включваш ел. уреда и не знам си какво ставало (бос съм в тая област, че да обясня) и плащаш по-малки сметки:)
Та ако някой има някви идеи, не само за тока, ами за всичко дето мое да ни подопомогне, да сподели, know how да даде:) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Вместо с вентилатор, който също 'аби ток, се слага кубче лед, поставено в найлон върху топлоизмервателния уред(неговата кожица ranting.gif ) и се подменя регулярно.От това по-тънкана - нема накъде!!! ми то това с леда и него съм го мислил а си е играчка, а вентилатор от комп сигурно ако бачка нон стоп един месец да ти изхаби най-много един два лева, а би ти спестил доста повече, но в крайна сметка, важното е да работи системата:)))) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:12 AM |