![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
САМОИЗТРИТО!!!
Ще кажа само, независимо от всичко, КУПУВАЙТЕ СИ СПИСАНИЕТО...редовно! -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат([UHA) FLIPER,Jul 16 2003, 05:39 PM] Само да добавя, че съм разпространявал новината за списанието, което говори, че нямам нищо против -> http://forums.techbg.com/index.php?showtopic=2009 + това сложих новина и тук. И на близки казах. Изтрих си мнението, защото много хора ме нападнаха, че ви плюя! да заровим томахавките. с конфронтация нищо няма да постигнем. прав си за много кусури. благодарим за критиката. не че искам да те поучавам "относно занаята", но избягвай крайните мнения. особено, ако си част от някаква медия, а в случая Metal World е такава. дълго мога да говоря, особено за писането на ревюта. понякога се налага да оценяваш неща които не ти харесват, и още по-зле: да рецензираш неща, които са правени от твои приятели и не ти харесват, но те е страх, че като кажеш, че не ти харесва, те ще ти се обидят. и винаги търсиш някакъв компромис, така че, хем да кажеш мнението си, хем да няма обидени. най е лоша ситуацията с българските демо записи. качеството наистина рядко е добро, въпреки че има някои проблясъци. ако пък кажа, че е супер, а хората се вържат, започнат да го изпращат по разни лейбъли и зинове в чужбина... естествено от там ще ги насерат а нашата група ще стане за смях и дълго няма да пробие, дори да запише нещо по-добро. една група ми се оплака от такъв проблем. пращали гадно демо насам-натам, и сега, когато имат по-добро демо, никой не им обръща внимание... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 04:26 AM |