![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ето ме и мен.
Преди пишех предимно в чужди форуми, но напоследък съм се развихрил и из родните и си викам дай да се обадя и тук, да видим как вървят дискусиите ![]() Някои от тук ги знам от други форуми и т.н., че и "на живо" (Sturmfuhrer, sw1ched...) Любими стилове - може да се каже, че слушам каквото ми допадне, стилове трудно мога да кажа ![]() ![]() Най-любими групи: My Dying Bride (Uber alles !), Ulver, Katatonia, Anathema, Celestial Season, Death, At the Gates, Carcass, Enslaved, Freak Kitchen, Killswitch Engage, Nevermore, Portishead, Megadeth и т.н. Това е, в общи линии... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Bill Hicks:See I think, drugs have ddone some good things for us. I really do. And if you don't believe drugs have done good things for us. Do me a favor, go home tonight, take all your albums, all your tapes, and all your CDs, and burn them. 'Cause you know what? The musicians who made all that great music that's enhanced your lives throughout the years were Reeeeeeeal fucking high on drugs.-
но шита си остава ...и кой по дяволите не знае Лейн ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:20 AM |