Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Интересен психологически тест
ISTORIK
коментар Feb 14 2005, 10:31 PM
Коментар #1

Keeper of Time
**

Група: Потребители
Коментари: 217
Регистриран: 30-July 03
Град: XIII век
Потребител N: 218

Разходка в планината...

Затворете очи и си представете, че сте в гора в планината, ден е, времето е хубаво и грее слънце.

Ще ви представя няколко ситуации...
От вас се иска да опишете образите, които ви предлагам, така, както си ги представяте, опишете своето поведение, тяхното поведение (ако са живи), опишете също така чувствата, мислите и асоциациите си.

1. Горска пътека. Вие се движите по нея. (Може и да поспирате, ако решите)...

2. Намирате ключ, лежащ на пътя.

3. Планински поток.

4. Мечка. Какво прави, какво правите вие?!

5. Постройка. Каква? какво правите?

6. Куче.

7. Зад постройката, кон пасе трева.

8. Стигате до морски бряг. (Явно пътеката е слязла надолу, без да усетите, умислени по пътя...)

9. Морето.

--------------------
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
````````
коментар Feb 14 2005, 11:48 PM
Коментар #2

Дихание

Група: Потребители
Коментари: 1362
Регистриран: 4-September 03
Град: Русе
Потребител N: 254

1.Ок..като във всяка планина обикновено се движим по маршрути. За това си представям един такъв преход- разходка. И не знам защо се сещам за Рила. Движа се от рилския манастир нагоре през гората към седемте езера. Има много потоци защото скоро е валяло( в Рила винаги скоро е валяло:"))
2. Вече излизаме извън гората и сме бая високо. Отсреща се вижда съседния хълм и долу в ниското под нас много облаци. Тогава се спирам да ям малини. Понеже сме на слънце свалям два ката дрехи и сядам да почина - тогава намирам ключа съвсем до пътеката. Малко такова ключе като това за пощенската кутия - жълтеникаво. Странно някакво. Вдигам го..разглеждам го и после го оставям там от където съм го взела
3. (Тук вече ми изниква друг спомен)
Вървим в обратна посока от манстира към Царева поляна( сега не се казва така). Там е по ниско и непрекъснато пресичаме всякакви поточета. След цял ден ходене свече наближаваме и се отбиваме встрани покрай водата. Намирам пътечка и стигам до сами потока.То си е цяла река. И в ендо вирче потапям крака...
4. На другия бряг виждам мече. То се оглежда объркано. Но аз не разсъждавам. Просто ме стресна животинчто и аз набързо си събирам нещата и продължавам да вървя.
5. Когато стигам най - накрая поляната виждам стара постройка. Която в момента изпълнява ролята на мизерен ресторант, където пържат кебапчета. До там има път - така че бизнеса върви... А пък аз се просвам на поляната с детелините и правя снимки на високите върхове наблизо.
6. Тогава зад мен пристига едно куче - улична превъзходна. И ми се лепва..няма отърване.. вървеше сума ти и време след мен, но накрая се върна при кебапчетата.
7. Отстрани на постройката имаше кафяво конче. Сминах и него. Сестра ми много обича кончета.
8.Явно се унасям в дрямка, защото чувам вълните на морето. И си представям, че слизам на плажа... Пясък..топличко.. о как искам да се топна в тая вода
9. Но се спирам току до водата и сядам. Гледам напред към хоризонта и виждам корабче.. долу морето е синьо и горе небето пак е синьо..от край до край все синьо..

Баси ободряващото:")) Това с каква цел?

--------------------
Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie
http://dihanie.atakmim.com

http://d1hanie.blogspot.com
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 08:29 AM