![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Кажете ми как се обличате, аз въпреки че слушам блек/дет метъл не се обличам като метъл, можеш да познаеш, че слушам твърдо единствено по пентаграмата, която виси на врата ми :) Иначе нося пънкарски панталлони, най-ми допадат, не за друго и кецове (оригинални)...По физкултура съм с една тениска Национал/Рок Фестивал 1997 на Стела Артоа :)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 11-April 03 Град: Rousse Потребител N: 62 ![]() |
mi az sum edin takuv......................grozen
![]() mai izob6to ne hodq kato metal, samo T- i S- Shirtki ![]() i verigite mi pisna da gi nosq........ -------------------- Tomorrow will take us away...
Far from home... Noone will ever know our names... But the bards' songs will remain... Tomorrow all will be known... And You're not alone... So don't be afraid... In the dark and cold... 'Cause the bards' songs will remain... They all will remain... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:35 PM |