![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
САМОИЗТРИТО!!!
Ще кажа само, независимо от всичко, КУПУВАЙТЕ СИ СПИСАНИЕТО...редовно! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(Peter @ Jul 17 2003, 01:30 PM) A 6to se otnasq do LAST HOPE i u4astieto im predi Anthrax: tova samo pokazva, 4e muzikata im e ka4estvena i me kara da se zamislq za nivoto na Metal scenata v BG sprqmo tova na Hardcore scenata... P.S.: I nqma nujda da "nasirate" revjutata za HC/Punk albumi (nai-malkot oza6toto kakto ti kaza ne razbirate ot tezi stilove...) ![]() Когато бяхме xerox lay-out, за нас пишеше един полупънкар (казвам "полу", защото другата му половина беше грайндкорска). Пишеше много яки ревюта, ама като всички пънкари, излезе несериозен и от две години не ми се е обаждал. У! Признавам, че hard core сцената се развива доста успешно. Ние се опитваме да постигнем нещо подобно. Направихме два що годе успешни metal концерта през март и април, двата с чуждо участие. Замислили сме още неща наесен (с песен). Има няколко български metal банди, които ще пробият в най-скоро време навън. Но като казах "да си направят списание" - това беше нещо като закачка. Ами такава сцена си направиха, едно списание ли не могат да направят за hard core, punk, та дори и nu metal? между другото, имаше един punk фензин от Стара Загора, NEVER AGAIN се казваше, издателят обеща да ми го прати преди 2-3 години и още си чакам (вече не помня, дали тогава разменяхме?)... пънкарска му работа. иначе, за следващия брой ще трябва да пиша ревю на едни пънкари, албумът е с кавъри на rock'n'roll парчета от 50-те. и съвсем не мисля да ги оплювам. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 02:04 AM |