![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро се заприказвах с един приятел, ако имаше пари да направи метъл опера, кои музиканти би поканил и каква би била историята. Заговорихме се защото и двамата бяхме на мнение, че все още идеалната метъл опера не е сътворена, първо защото не са толкова много, за да има сериозен критерий и второ, защото в съществуващите има пропуски. Интересно ми е да чуя и вашето мнение.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Prawi mi wpechatlenie, che klonite kym heavy, power i progressive muzikanti.
Spored men loshite trqbwa da sa primerno Max Cavalera, King Diamond, kakto estestweno i Dani i Shagrath. Kym dobrite bih dobawil Hallford, wypreki che nadali bi se sprawil na tiq godini, Dickinson, dori Eric Adams(choweka si ima super glas wypreki Manowar). Inache jenski wokali... kategorichno Floor Jansen! Drugoto ne me interesuwa ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:59 PM |