![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Какво четяхте, когато бяхте съвсем малки? По приказки ли си падахте или по комикси? А може би някои от вас са стояли пред телевизора по цял ден и са мразили книгите? Признайте си веднага!
![]() И малко встрани от темата, но какво мислите за спирането на "Сънчо"? Как може да махат от екрана нашия малък любим sandman? Справедливо ли е това и ще има ли малки метълчета сред децата, ако никога не гледат "Педя човек, лакът брада (коса)"??? -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Чук и Гек са ми слабост, също и Емил от Льонеберя и Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада, а за Дъга да не говорим. Имах всичките броеве, баща ми ми ги купуваше, но после изведнъж изчезнаха безследно! Кой знае кой ми ги е гепил:-( Преди време ги търсих на Славейков и там на една сергия ги имаше всички броеве по 1 левче!!! Взех си 4, щото нямах повече кинти, но мисля да ходя пак.
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:03 AM |