![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Какво четяхте, когато бяхте съвсем малки? По приказки ли си падахте или по комикси? А може би някои от вас са стояли пред телевизора по цял ден и са мразили книгите? Признайте си веднага!
![]() И малко встрани от темата, но какво мислите за спирането на "Сънчо"? Как може да махат от екрана нашия малък любим sandman? Справедливо ли е това и ще има ли малки метълчета сред децата, ако никога не гледат "Педя човек, лакът брада (коса)"??? -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
kato malka ne 4etqh mnogo
ZA6TOTO: maika mi me kara6e da 4eta. Pone knigata sama si izbirah ama napravih vyzmojno nai kofti gre6kata! Izbrah si Alisa! E tva be6e ebati typata kniga...vednyj ponq 4e ne me pusna navyn dokato ne pre4eta nqkva si glava. Super mn q namrazih taq kniga. Zatva polse ne 4etqh mn. Sega i literaturata ne obi4am...ZARADI TYPATA ALISA ebati.. ma pomnq 4e se kefeh na mn ilustrirani knijki s malko text heheh i kato q vidqh taq tema vednaga se setih za BARBARONITE lele nz kolko takiva knijki imah ama sym sedqla s 4asove da gi razglejdam pak i pak i pak...pomnq vednyj ednoto 6tqha da go sgotvqt...edin pyt si praveha mai ky6ta...dr pyt vodata be6e zamyrsena...lele daje ne znaeh 4e go pomnq tva hehehe a lubimata mi prikazka be6e 'Slaveqt i rozata' vinagi kato q 4etqh i revqh 6toto e s tyjen krai:) ma e mn hubava prikazka:) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 02:42 PM |