![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Има и може ли да се развива траш металът в нашата родна Бъглария според вас...просто изразете личното си мнение.
Според мен той има бъдеще стига да има сериозни музиканти |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Feb 24 2005, 10:07 PM) Какво ти гледат дискриминиционно? Няма една банда, която да извади някоя песен, която да ме смаже от бързи яки рифове като Kreator, Slayer и Exodus примерно. Цироза правят някакви опити, но парчетата им са все едно от онзи детски период на траша 81-82 и звучат по-скоро като Motorhead. Което не е лошо, ама за мен разбиранията за траш метъл са ми малко по-други. Е определено и на мен ми се иска да чуя български траш смазващ като Kreator обаче май няма да е скоро.Важното е да има кой да се влага в стила и да прави опити да направи нещо красиво,а все ще се стигне и до моментът да се чуе такова нещо рано или късно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:58 AM |