![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро се заприказвах с един приятел, ако имаше пари да направи метъл опера, кои музиканти би поканил и каква би била историята. Заговорихме се защото и двамата бяхме на мнение, че все още идеалната метъл опера не е сътворена, първо защото не са толкова много, за да има сериозен критерий и второ, защото в съществуващите има пропуски. Интересно ми е да чуя и вашето мнение.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Feb 20 2005, 05:56 PM) Аз - цигулка Щурмфюрера - арфа Glenn Benton - пиано Софи Маринова и Nocturno Culto - вокали Те т'ва е опера ! Вземете ме и мен! Ще свиря на гребенче!!! Иначе, ако имах пари, щях да напражя нещо от сорта на black/gothic metal опера...много, много атмосферична и с много хорови партии, които да приличат на тези от саундтрака на "Властелина", или ако е възможно, бих използвал хор(малък) от дерящи се вокали. ![]() за да се получи достатъчно атмосферично, бих взел Лиза Жерард от Dead Can Dance на вокалите в определени по-отнесени моменти. Задължително бих вклиучил Dannie Filth заради особения му глас, като неговата роля няма да е централна. Ще взема и Тил Линдеман от Rammstein също заради този груб и мощен глас, който е така характерен за немскоезичните групи. Вярвате ли, че може да се получи и без да е кичозно? ДА! Бих направил мюзикъл с пените на Nightwish. Това би било съвършено. Ще променя малко текстовете, без да се губят основите, ще вкарам малко пове4е мъжки вокали, ще олекотя стила, за да го възприемат костюмарите(няма как, не можеш да клатиш глава, когато си в театър) За мен най-добрата метъл опера е The Human Equation на Ayreon. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:03 PM |