![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро се заприказвах с един приятел, ако имаше пари да направи метъл опера, кои музиканти би поканил и каква би била историята. Заговорихме се защото и двамата бяхме на мнение, че все още идеалната метъл опера не е сътворена, първо защото не са толкова много, за да има сериозен критерий и второ, защото в съществуващите има пропуски. Интересно ми е да чуя и вашето мнение.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(abductor @ Feb 21 2005, 10:53 AM) Цитат(moonshield @ Feb 20 2005, 02:25 PM) Не знам за опера, но Death Metal Symphony in Deep C на Waltari ми скри шапката:-) Брей! Тоз албум не съм го слушал! Да знаеш къде го има? Късничко отговарям, но все пак...дръпнах си го от P2P както може да се предположи, използвам e-mule. Много е шантав албума. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:05 PM |