![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Откакто се помня един въпрос ме гложди и денем и насън
![]() Какво толкова им има на Ози Осбърн и на Роб Халфорд, че толкова много хора ги имат за гениални неповторими и най-вече незаменими певци. Не са ли вокалисти като James LeBrai, Фабио Лионе, Тимо Котипелто, Михаел Киске, Тил Линдеман, Марко Хиитала, Ерик Адамс...много, много, ама много по-добри. Защо около тях не се вдига толкова шум. Да не говорим, че според мен и Рони Джеймс Дио и Тим Оуен показват гласови данни, за които и Роб и Ози могат само да завиждат. Има толкова много страхотно певци, а само тези двата са се превърнали в култ. Оправдано ли е това? Не ме разбирайте погрешно. И през ум не би ми минало да кажа, 4е те не са добри певци. Просто според мен не са толкова добри |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(Mormegil2 @ Feb 26 2005, 11:05 PM) Не са ли вокалисти като James LeBrai, Фабио Лионе, Тимо Котипелто, Михаел Киске, Тил Линдеман, Марко Хиитала, Ерик Адамс...много, много, ама много по-добри. Защо около тях не се вдига толкова шум. Не съм фен на Роб и Ози,обаче не можеш да кажеш,че едни вокали са като други...всеки вокал си е характерен с нещо секи глас кефи някой със нещо ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:00 PM |