![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро се заприказвах с един приятел, ако имаше пари да направи метъл опера, кои музиканти би поканил и каква би била историята. Заговорихме се защото и двамата бяхме на мнение, че все още идеалната метъл опера не е сътворена, първо защото не са толкова много, за да има сериозен критерий и второ, защото в съществуващите има пропуски. Интересно ми е да чуя и вашето мнение.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Feb 27 2005, 10:26 PM) Лесно мога да кажа, защо не е метъл! От гледна точка на твърдост на саунда няма какво да се коментира! 1/3 от песните в албума китарата не е доминиращ инструмент. Е има и 1/3 дето са наистина метъл... Според мен е много правилно да се каже просто РОК, прекалено е всеобхватен албума! добре, съгласен съм. но точно защото е прекалено всеобхватен албума, няма смисъл да му слагаме етикети. И понятието рок също не го побира изцяло. И така трябва да е. Когато човек прави нещо толкова мащабно, би било глупаво да се ограничи само с емоции, които могат да се изразят, чрез тежъл саунд. Но не си прав, че метал елементите в The Human Equation са толкова малко. И освен това метълът не винаги звучи тежко и агресивно. Да не говорим, че именно този албум показва, че с тежка музика могат да се разкриват и чувства като любов ![]() ![]() Колкото до аргумента ти за китарата като доминиращ инструмент. Едно на ръка, че в The Human Equation има достатъчно ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:05 PM |