![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Като за не знам кой си път съм съгласна с теб и смятам да си дам мнението:)
Наистина реално погледнато с всеки изминал випуск в училище нещата стават все по - лоши! Още повече , че стават по - злобни и по-завистливи и нахални и изобщо не позволяват да им се каже истината в очите. Аз това лично съм го забелязала, защото когато моя випуск започваше гимназия всички учители казваха, че такова чудо не са виждали. Оказа се, че ние сме ангелчета пред тези , които идват сега в гимназията. И по този повод съм напълно съгласна. Да погледнем само колко процента от младежта приема наркотици, колко процента пушат и то на каква възраст . От където и да погледнем статистики, а и дори те не са нужни, защото реалния живот го показва. Всеки ден се сблъскваме с това. Та исках да кажа, че всички показатели са нарушени..На къде ни отива младежта , не знам и аз?! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:19 PM |