![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ахахахахах. Ама ти си ебати пенсионерката. Чесно!
Ако това предлагаш на днешната младеж, по-добре от сега да си слагат изкувствените чинета и да мрат. ......... Абе не искам да се зачждам, обаче като бях на 11 ги имаше същите индивиди около мене. От ляво и от дясно ми разправят разни хора "Залягай над учебниците" или ми говорят за някакви си мечти, които е трябвало да има, а аз съм нямал, нямал съм и никакви амбици и прочие. На 11 прекарвах по-голямата част от деня в компютърни клубове, играейки Starcraft или Quake. На 11 имах същите оценки, каквито имам и сега - 4-ки, 5-ици, тук там някоя 6-ица... Нищо особено и нищо фатално в същото време, защото никога не ме е греело за тези работи. На 11 мразех хората, които се ядосват, че имат 5-ица по нещо, колкото ги мразя и сега. ........ Някъде на 15-16 осъзнах, че всички сме различни и е тъпо да съдиш другите. Ти може да си ходила на уроци по пиано например, но това в никакъв случай не е удачно за мене. Вин аги е имало хора, които посвещават живота си на някаква цел, които сякаш се състезават със всичко, както и хора като мен, които просто си живеят и не им пука за нищо. Примерно някой като теб, би определил някои от нещата, които са ми се случили преди години като ебати провалите. Аз обаче не съжалявам за нищо. ........ Та мисълта ми е, че не трябва да се съди днешната младеж. Не трябва да с еправят и коментари от сорта на "нищо няма да излезе от тях". Просто хората са прекалено различни. А и още едно нещо - и преди години е имало и утрепки, както и хора като теб, така и сега пак има доста хора като теб, които ходят на уроци по шиене на гоблени, вместо да пият на 11. .......... И аз не знам кво исках да кажа....... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:18 PM |