![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Леле тук направо война настана. На 11 слушах метъл (рок по-скоро), пушех си, пиех си, ходех на училище и не ми пречеше да искарвам хубави оценки, както и до ден днешен. Важното е какво ти е в главата и какво възпитание са ти дали родителите. Според мен именно липсата на малко по-сериозна родителска намеса прави днешната "младеж" такава каквато е. Не съдя никой всеки може да се скапва живота по какъвто начин иска (това прозвуча сатанинско) ама така е. Аз съм оптимист като поодраснат идиотчетата и откажат дрогата може и да се очовечат. И като видиш някое надуто лапе с размъкнати гащи, с цигара в устата, водка в джоба и псувня в устата - подмини го, ако те напсува - спукай го от бой...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:19 PM |