![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ало!? Вие на колко години сте? НИЕ сме българската младеж! Децата на 10 са новото поколение, след нас... осъзнавате ли се колко смешно съдите и говорите.
Аз не по- малко сериозно мисля за бъдещето си и за случващото се, за реализация и т.н. Всъщност много сериозно говоря за песпективите си и за случващото се около мен и това хора, които са ме виждали ще го потвърдят. Ама почвате да ставате налудничеви. Да съдите родиелите как възпитават децата си, а в нито един пост по - горе не видях някой да е оценил грижите положени за него. И това е въпрос на вътрешно осъзнаване, а не да кажеш аз обичам родителите ми как са ме възпитали. На 10 съм била .......4 клас. Като цяло от 1-4 клас в училище се справях перфектно, а обожавах да излизам. Във всяка свободна минута. Като се сетя колко глупави лапетии сме били... не, не глупави.. просто лапета, като всички деца. И сега децата са си такива. И преди е имало едни такива дребни устати, дето мяра нямат, не е от скоро това. Е сега малко повече висят в залите,ама преди нямаше толкоз компютри и се шляехме на улиците. 5-7 клас. Да го сложим еидн период на израстване и учене на шмекерлъци в даскало. Оформяне базистен характер и много глупави разъждения като цяло. И Боже...колко бяхме устати ама. И сега са устати. Смея да твърдя, че все още сериозното израстване е лятото след 7 клас. Гаджьоци, пушене, сериозно пиене и тем подобни. (Е на нас, на моя клас, ни се случи лятото след 8, ама да речем че това леко се е променило) 8-10 клас е някво сериозна депресия в някоя от годините и след това се наблюдава някакво израстване. Някакси така ми се струва. Това си е пубертета баш.. природен закон..кое може да го промени? И ето...от тук нататък можем да говорим за днешната младеж. Поне над 16 ми е мисълта. Каквото и да правят, децата просто няма да порастват преди тая възраст. Защото аз в младеж това влагам, не може да нарека деца на 10 годишна възраст младежи. Бъркам ли? В смисъл може и да бъркам. Аз съм само на 16.. И сега.... кой колко може да каже за младежта? Щото аз не мога да си изказвам личните наблюденията и да дрънкам глупости кой как си възпитава децата и кой колко учи. Вие сметка на връсниците си държите ли? Щото аз не. Аз си гледам моята работа и моето учене и гледам да хвана мижавата стипендия, щото може да са 21 лева, но това си е някакъв мижав стимул. Sorry за много писане, ама така ми дойде отвътре -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:50 AM |