![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 1 2005, 12:03 AM) Nightfish, права си. Отвори ми очите. Един ден ще си прережа вените, защото синът ми не се е записал на уроци по модерен балет. (Внимавай, Васкоооо!) С теб просто човек не заслужава да общува, по простата причина, че само се чудиш какво да напишеш и какво да измишлиш...Трудно се общува и едва ли може да се общува с теб, съжалявам, че го казвам.. Не целя да те обидя или нещо от сорта, но освен да ми кажеш, че ще си прережеш вените и че съм пенсионерка или че сина ти се е записал на модерен балет, нищо друго ли не ти дойде на ум?! В крайна сметка живота си е твой, дано някой ден осъзнаеш каква грешка правиш..! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:19 PM |